The Larder Chef: Food Preparation and Presentation

    The Larder Chef: Food Preparation and PresentationАвтор:W K H Bode, M J Leto
    Название:The Larder Chef: Food Preparation and Presentation
    Издательство:Butterworth-Heinemann
    Год: 2006
    Кол-во страниц: 370
    Формат: Pdf
    Размер: 11.3 MB
    Язык: Английский

    The Larder Chef reflects the changing attitude to food and its preparation in recent years. While still retaining its practical approach, it recognizes current trends and fashions in food presentation and service style.

    A number of new illustrations have been added to the book for greater clarity. National Diploma students, apprentice chefs and catering students will find this manual particularly useful.



  • Uzbekistan national food sumilac, preparation, national food presentation, food preparation, presentation food, Food presentation, professional attitude in food service, presentation english food, Секреты оформления блюд Food Presentation Secrets скачать, Секреты оформления блюд Food Presentation Secrets crfxfnm, Секреты оформления блюд Food Presentation Secrets

Дата: 24-08-2011, 03:44 | Автор: admin-gid | Просмотров: 44 | Комментарии: 0 | Теги:

Добавить комментарий

    
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Введите два слова, показанных на изображении:

 
    

При использовании материалов активная ссылка на MisterGid.ru обязательна. Copyright © 2011 Push 2 Check Яндекс.Метрика