Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and Preparation

    Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and PreparationАвтор: Колектив
    Название: Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and Preparation
    Издательство: W i l e y
    Год: 2010
    Страниц: 291
    ISBN: 0470404167
    Формат: pdf
    Размер: 53 Мб
    Язык: Английский
    Качество: хорошее

    Updated to include a number of new species not previously featured, Seafood Handbook, Second Edition remains the only professional seafood reference guide. Easy to use and comprehensive, this book covers the sourcing, cooking, nutrition, product forms, names, and global supply information for more than 100 types of finfish and shellfish, with two oversized posters for quick reference. Professionals in the foodservice industry who need to make menu selections or purchase fish, and seafood buyers will benefit from this in-depth guide.

    Скачать:


Дата: 24-08-2011, 03:44 | Автор: admin-gid | Просмотров: 19 | Комментарии: 0 | Теги:

Добавить комментарий

    
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Введите два слова, показанных на изображении:

 
    

При использовании материалов активная ссылка на MisterGid.ru обязательна. Copyright © 2011 Push 2 Check Яндекс.Метрика