How Baking Works

    How Baking Works
    Год: 2008
    Автор: Paula Figoni / Паула Фигони
    Жанр: Кулинария
    Издательство: JOHN WILEY & SONS
    ISBN: 978-0-471-74723-9
    Язык: Английский
    Формат: PDF
    Качество: Изначально компьютерное (eBook)
    Количество страниц: 415
    Размер: 7мб
    Описание: How Baking Works, Second Edition thoroughly covers the entire baking process, emphasizing the "whys" at work behind basic techniques. The book takes the user through the major ingredient groups, explaining how sweeteners, fats, milk, leavening agents, and other ingredients affect the appearance, flavor, and texture of the end product. The coverage also includes scaling and measurements, heat transfer, and sensory properties in baking.

    Скачать с depositfiles
    Скачать с uploadbox
    Скачать с bitoman

  • How Baking Works

Дата: 24-08-2011, 03:43 | Автор: admin-gid | Просмотров: 20 | Комментарии: 0 | Теги:

Добавить комментарий

    
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Введите два слова, показанных на изображении:

 
    

При использовании материалов активная ссылка на MisterGid.ru обязательна. Copyright © 2011 Push 2 Check Яндекс.Метрика