Junior Worldmark Encyclopedia of Foods & Recipes of the World (4 Volumes)

    Junior Worldmark Encyclopedia of Foods & Recipes of the World (4 Volumes)
    Название: Junior Worldmark Encyclopedia of Foods & Recipes of the World (4 Volumes)
    Автор: Karen Hanson
    Издательство: UXL; 1 edition
    Год: 2001
    Страниц 775
    ISBN: 078765423X
    Формат: PDF
    Размер: 53 MB
    Язык Английский

    This 4-volumes Encyclopedia set provides comprehensive coverage of the foods and recipes from 70 representative countries and culture groups worldwide -- from Algeria to Zimbabwe. Entries provide 10-15 recipes for each group and include data on the agriculture and dietary habits of each group as well as an overview of each group's nutrition and health. Arranged alphabetically by country, entries also describe both traditional and modern methods of preparation and cooking foods.

  • полная разработка урока на тему foods для 2 классов английский язык

Дата: 24-08-2011, 03:43 | Автор: admin-gid | Просмотров: 33 | Комментарии: 0 | Теги:

Добавить комментарий

    
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Введите два слова, показанных на изображении:

 
    

При использовании материалов активная ссылка на MisterGid.ru обязательна. Copyright © 2011 Push 2 Check Яндекс.Метрика